Befektetési tanácsadás

 

A BL Invest Kft. olyan mértékadó szakértői cég, mely a befektetések és a hozzá kapcsolódó lehetőségek, igények legkülönfélébb aspektusai kapcsán ad tanácsot. Értékeink közé tartozik az elemzői tisztánlátás az aktuális helyzet megítéléséhez, a stratégiai szemléletmód a lehetséges és kívánatos állapot felrajzolásához. Segítséget nyújtunk a nehézségek gyors és pontos megoldásához és a változások folyamatait lekövetve segítjük partnereinket. 

 

Cégünk szerepet vállal a magán, az önkormányzati, és a vállalati ingatlanok üzleti tevékenységeiknek támogatásában. Munkatársaink mértékadó tudással és tapasztalattal rendelkeznek az ingatlanpiac és a gazdasági élet területén, ezzel biztosítják az ügyfelek részére szolgáltatásaink színvonalát, garantálják a hosszú távú együttműködést.

 

Társaságunk 2006-tól készít multinacionális vállaltoknak, állami és önkormányzati cégeknek ingatlanpiaci elemzéseket. Ezen kívül különböző piaci szegmensben tevékenykedő cégek, önkormányzatok és magánszemélyek számára nyújtunk tanácsadást vagyonukkal történő hatékony gazdálkodásukhoz, befektetéseikhez.

 

A technológiai fejlődés olyan ütemben halad, hogy a világ vállalkozásai gyorsabb alkalmazkodásra kényszerülnek, így a befektetések üzleti környezete is folyamatosan átalakul. Ez a technológiai és digitális átalakulás gyakorlatilag a teljes gazdaság összes ágazatát érinti. Az ingatlan és eszközvagyonon túl jelentős hangsúly került az immateriális vagyonelemekre (online - web, vagyoni értékű jog, kitermelési és bányajog, szellemi termék, innováció, vagy startup cég) mint befektetési formákra.

 

A megfelelő döntések meghozatala érdekében a feleknek információkra van szükségük, a piaci, valamint a pénzügyi - gazdasági lehetőségek hátteréről. Ezeket az információkat piackutatás segítségével lehet beszerezni és értékelni. A piackutatás nem más, mint a gazdasági térben lejátszódó folyamatoknak mutatószámok segítségével történő leképezése és elemzése, annak érdekében, hogy konklúzióként egy konkrét cég, vagy ingatlanok csoportjával kapcsolatos fejlesztési és befektetési döntéseit megalapozzák.

 

A befektetések kockázatosak, mivel a pénzügyi stabilitást folyamatosan meg kell tartani, tehát a belső működési kiadásokkal is tervezni kell. Szükséges, hogy a befektetéseket közép és hosszútávon pozícionáljuk és így a befektetés várható költségeit előre lehet kalkulálni. A kockázat másik összetevője az általános gazdasági környezet, a piacra ható folyamatos változok, tendenciák elemzése. Összesítve, a befektetőknek segítünk feltárni az adott projekt lehetőségét és kockázatát, továbbá a befektetések szemszögéből feltárt adatokat mátrixszerűen vesszük figyelembe. 

Szeretne többet tudni?

Ha az adott cég, vagy vagyontárggyal kapcsolatban kérdés merülne fel, díjmentesen várjuk hívását a +36 30 928 20 28-as telefonszámon, vagy keressen minket a blinvest1@gmail.com email címen...

BL Invest Kft.

20 +

év tapasztalat
BL Invest Kft.

800 +

vállalati vagyonértékelés
BL Invest Kft.

5000 +

banki értékbecslés